Sportdriedaagse

Op woensdagmiddag 23 september vertrokken we met heel veel enthousiasme en vol verwachting naar de Ardennen.  Met spanning zaten we in de trein en we hadden er enorm veel zin in.  Eindelijk aangekomen in Couvin, moesten we ons verdelen in vier groepen.  Elke groep vertrok in een andere richting naar onze slaapplaats.  In de loop van de namiddag verliet de leerkracht die bij ons liep de groep en moesten we zelfstandig de weg vinden.

’s Avonds speelden we ‘Binnen de minuut’ en kropen we vlug in ons bed zodat we er de volgende dag weer fris uitzagen.

Donderdag 24 september – Voor de avontuurlijken onder ons was deze dag het hoogtepunt: rapellen van een 20 meter hoge rots, mountainbike en groepsactiviteiten in een ‘put’.  De dag eindigde in schoonheid met een gezellige barbecue in een verlaten hutje in het bos.  Als verrassing mochten we een uur terugwandelen door het bos.

Vrijdag werden we gewekt en had iedereen direct zin in deze dag want we gingen kajakken.  We hadden de afgelopen dagen al fantastisch weer gehad en we konden dus niet terugkeren uit de Ardennen zonder onze regenjas te gebruiken.  Het werd een leuke maar voor sommigen natte tocht op het water. Tussen de inspanningen door konden we genieten van de mooie uitzichten.

De rit terug was ook nog een onvergetelijke ervaring op zich.  Iedereen was moe, maar we zullen dit nooit vergeten.

Lauren De Keersmaeker, Liselot Desmet, Ruben De Cock

IMG_2348 IMG_2496

Reacties zijn gesloten.