Spaghettiavond 2022

Naar jaarlijkse gewoonte (de coronaperiode niet meegerekend) organiseert het Multicultureel Vormingsteam van onze school een spaghettiavond. Deze avond vindt plaats op vrijdag 18 november 2022 in de refter van onze school. In het “Grand Café” (sporthal) kan u vooraf een aperitief nemen en na de maaltijd kan u daar ook terecht voor een gezellige babbel en een overheerlijk dessert.

Met de opbrengst van onze spaghettiavond steunen we dit schooljaar Centro Andino vzw. Deze organisatie zet zich in voor de Andesvolkeren, zowel door het geven van rechtstreekse en financiële hulp aan projecten in de Zuid-Amerikaanse landen Peru en Paraguay als door het verspreiden van de rijke Andescultuur in onze streken. Het grootste project dat door Centro Andino vzw wordt gesteund is het schooltje Pa ’I Puku voor indianenkinderen in het noordwesten van Paraguay. In Peru steunden ze heel wat verschillende acties voor de allerarmsten zoals het verbeteren van onderwijs, huisvesting en medische verzorging. Sint-Joris Bazel zet dit schooljaar niet alleen de Andescultuur centraal tijdens de MCV-dag van vrijdag 5 mei 2023, maar geeft hen via Centro Andino vzw ook wat financiële ondersteuning.

Inschrijven kan tot en met zondag 13 november 2022 door te reserveren via deze link (VOLZET) én het verschuldigde bedrag over te schrijven op rekening BE25 7310 3936 3682 met vermelding van de naam van de persoon die inschrijft. U kan uitzonderlijk ook de avond zelf nog betalen. Wij hopen u die avond te mogen verwelkomen.

Reacties zijn gesloten.