Nieuwe speelplaats in opbouw (deel 2)

WELKOM op de (deels) vernieuwde speelplaats. Dankzij de financiële steun van de ouderraad, de school en het spaghettiteam (opbrengst van vorige editie) en dankzij de werkkracht van een hele groep leerlingen, leerkrachten, ouders en directieleden, kunnen de leerlingen nu genieten van het uitzicht, de banken en de picknicktafels. 

 

 

 

 

Op zaterdag 9/11 werd het nieuwe perk aangeplant. Bij een temperatuur van zo’n 5 graden staken leerkrachten, mensen van de ouderraad, leerlingen en leden van directie de handen uit de mouwen onder leiding van de doorwinterde tuinier Koen.

Eerst werd de grond genivelleerd en uiteindelijk konden de grassen geplant worden. Het was dhr. Canfyn die voor een opgewekte sfeer zorgde. Intussen werd het gebinte geplaatst voor de leibomen. Verder waren een aantal studenten met dhr. Mertens aan het werk om een wachtbuis te installeren. En het was nog niet genoeg want ook één van onze beroemde basketpalen moest er aan geloven. Een monument uit de jaren 60 van de vorige eeuw sneuvelde.  

 

Ook de banken werden geplaatst. Het eindresultaat mag er wezen.

Binnenkort worden de bomen aangeplant en wordt het deel langs de dreef terug met gras ingezaaid.

Reacties zijn gesloten.