Minivoetbal- en netbaltornooi 1e graad

Sinds oktober is onze grote klascompetitie minivoetbal en netbal gestart. We houden jullie graag op de hoogte van het verloop!

Minivoetbal

In poule 1 zijn er twee ploegen die resoluut aan kop gaan. De ploeg van 1Ad FC Crabbers neemt voorlopig de leiding na 2 overwinningen en 1 gelijkspel. 2Ac barcamadrid kan wel haasje over spelen als het zijn match wint tegen de jongens van 1Ab na de kerstvakantie… We zijn nog maar halfweg de competitie dus er kan nog veel gebeuren.

In poule 2 zijn de ploegen zeker aan elkaar gewaagd. Momenteel staan er twee ploegen van het 1e jaar aan de leiding: 1Ae Fireballs en 1Af Ultimate team. Zij hebben weliswaar al 3 wedstrijden gespeeld. Elke ploeg in deze poule heeft al punten laten liggen, behalve de jongens van 2AaAb, die 1 keer speelden en hun match wonnen. Afwachten dus wie zich daar eind februari plaats voor de finales!

Netbal

In de netbalcompetitie zitten de voorrondes erop. 2Aa en 1Ae hebben gevochten voor wat ze waard zijn, maar eindigden helaas respectievelijk op de 4e en de 3e plaats. De 2 ploegjes die overwinteren zijn 2AeL en 2IWb. Deze twee teams vechten op donderdag 7 januari 2016 onderling uit wie de grote finale mag spelen tegen de leerkrachten. Alle supporters van de eerste graad worden dus verwacht om hun ploeg naar de grote finale te schreeuwen. Veel succes aan beide finalisten!

Reacties zijn gesloten.