KOMeet gelanceerd

KOMeet gelanceerd: Omdat veel gezinnen (zeker in deze coronatijd) de eindjes aan elkaar moet knopen, leek het ons een goed idee om de schoolonkosten onder de loep te nemen. Vanuit het GOK(Gelijke Onderwijskansen)-team van de school ontstond de werkgroep KOMeet. Dit letterwoord staat voor: Kop of Munt, elke euro telt.

Deze werkgroep is al enkele maanden aan de slag achter de schermen, maar nu wil de school KOMeet bekend(er) maken bij de leerlingen en de ouders.

Bij alle “schoolse” uitgaven proberen we stil te staan om ze zo economisch mogelijk aan te bieden. We bekijken hoe bepaalde activiteiten goedkoper kunnen. Dit wil niet zeggen dat we aan kwaliteit inboeten. We willen kwaliteit aanbieden tegen een eerlijke en gunstige prijs. Uiteindelijk komt dit ons allen ten goede.

Je zal geregeld ons logo terugvinden telkens er in de toekomst bepaalde extra inspanningen geleverd worden om te besparen.

Als jij nog suggesties hebt om kosten te besparen op school, aarzel dan niet en geef dit door aan onze coördinator, dhr. Patrick De Moor (via een smartschoolbericht of een briefje).

Reacties zijn gesloten.