Firma’s schenken laptops

Onze school kreeg van haar leerlingen ook vragen om ondersteuning bij het afstandsleren. De overheid beloofde een aantal laptops maar daar is niets van in huis gekomen. De nood bij sommige leerlingen bleef. Daarom is de school zelf op zoek gegaan naar computers. Enkele particulieren schonken een laptop die door het ict-personeel van de school op punt werden gesteld. Dit gebaar wordt ten zeerste op prijs gesteld. Daarnaast werd ook het bedrijfsleven aangesproken en dit had ook al succes.

Nadia De Wilde, voormalig eigenaar van CMAST kwam acht laptops overhandigen aan onze TAC, Marc Heyrman. CMAST was een Consultancy & Project Management bedrijf dat actief is in farmaceutische, biotech en gezondheidssector en is nu gekend onder het label MODIS ( https://www.modis.com/nl-be/)

Mevr. De Wilde is zelf ex-leerling onze school, inwoner van Bazel en mama van drie kinderen. Haar echtgenoot, Glenn Van Dael, ook ex-leerling van de school was medeoprichter van CMAST en nu CEO van MODIS België.

En ook energiereus ENGIE liet zich niet onbetuigd. Mevr. Caroline De Cuyper werkt als Management assistant bij Florence Coppenole, chief communication & CSR Benelux bij Engie Group. Zij kwam tien laptops doneren aan onze directeur.

Al deze schenkingen zullen zeker een flinke stap vooruit betekenen voor de leerlingen die er nood aan hadden.

Reacties zijn gesloten.