Spaghettiavond

Afgelopen vrijdagavond was het een gezellige drukte op Sint-Joris. Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het Multicultureel Vormingsteam van de school een spaghettiavond. In het “Grand Café” (sporthal) kregen de bezoekers vooraf een aperitief. Daarna ging het richting refter waar ze à volonté konden genieten van de pasta. Er werden dit jaar ook alternatieven aangeboden zoals een veggie-spaghetti en een croque Sint-Joris. Nadien zakten de aanwezigen weer af naar het Grand Café voor een overheerlijk dessert. Er was dan ruimschoots de gelegenheid om nog wat na te praten bij één of meerdere drankjes.

Met de opbrengst van de spaghettiavond dit schooljaar wordt Centro Andino vzw gesteund. Deze organisatie zet zich in voor de Andesvolkeren, zowel door het geven van rechtstreekse en financiële hulp aan projecten in de Zuid-Amerikaanse landen Peru en Paraguay als door het verspreiden van de rijke Andescultuur in onze streken. 

Het ganse MCV-team ondersteund door leerlingen en leerkrachten was ’s nachts moe maar tevreden over de opkomst en de steun van het grote publiek.

Later in het schooljaar tijdens de MCV-dag van 30 april wordt de Andescultuur eveneens centraal gezet.

Reacties zijn gesloten.