Poëzienocturne: Strooien met sterrenstof

 

Op 2 februari zakten meer dan 1 000 bezoekers af naar het Sint-Jorisinstituut te Bazel voor de tweede poëzienocturne. In een feeërieke sfeer reisden de bezoekers doorheen het schooldomein waarbij ze getrakteerd werden op allerlei optredens: gedichten, muziek, dans… waarbij de leerlingen schitterden. Onderweg konden een aantal bijzondere figuren het pad kruisen. Zo zweefden er ‘dichters bij de sterren’ rond en dwaalden er hier en daar ook ‘sterrenstofstrooiers’ en ‘bellenblazers’. Op het einde van de ruimtereis kon men nog een hapje en een drankje nuttigen op de speelplaats. Naar aanleiding van Lichtmis waren er zelfs smakelijke pannenkoekjes verkrijgbaar! Ook de ‘spacecake’ deed velen nog een laatste keer wegdromen bij deze sprankelende avond. Een unieke belevenis volgens de tevreden bezoekers!

9510164

Reacties zijn gesloten.